Skip to main content
Over

ZelfbouwElektro

ZelfbouwElektro is ontstaan vanuit het Geelse bedrijf Vleugels Elektriciteitswerken. Met meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van elektrische installaties van a tot z bij nieuwbouw en renovatie, merkten zaakvoerder Peter Vleugels en team dat (ver)bouwers steeds vaker hun steentje willen bijdragen aan de werkzaamheden in hun woning. Vanuit deze vaststelling is zo’n tien jaar geleden Zelfbouwelektro ontstaan.

Werkwijze zelfbouwelektro

Bespaar tijd, energie en geld!

ZelfbouwElektro biedt u als (ver)bouwer de kans om zelf uw nutsvoorzieningen te installeren onder vakkundige begeleiding. Wij helpen u tijd, geld en energie te besparen aan de hand van onze doe-het-zelf pakketten! Wat dacht u bijvoorbeeld van een zelfgeplaatste elektrische installatie?

Uw doorgedreven inzet wordt aangevuld met professioneel advies, frequente controles op de werf en kwaliteitsvolle materialen. Hierdoor garanderen we u installaties van topniveau die voldoen aan de recentste wettelijke eisen. Vandaag de dag beschikt Zelfbouwelektro over tal van referenties in de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust even contact op met ZelfbouwElektro om uw bouwplannen te bespreken. We helpen u met plezier verder en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Ontdek onze werkwijze ook in ons gratis doe-het-zelf e-Book.


Enkele van onze zelfbouwpakketten

Zelfbouwpakket Domotica 34bf1cf4

domotica

Zelfbouw Domotica Meer info Zelfbouwpakket: domotica Voor elk project in renovatie of nieuwbouw kan je met een zelfbouwpakket domotica van zelfbouwelektro meteen aan de slag en heel wat besp…
Zelfbouwpakket Elektriciteit 0c3cd56f

elektriciteit

Zelfbouw Elektriciteit Meer info Zelfbouwpakket: elektriciteit Je wil graag zelf je elektriciteit plaatsen, maar je weet niet goed hoe je eraan begint, of je hebt twijfels over de wet- en/of…
BLOG

Onze extra tips & tricks!

Regelmatig posten we nieuwe interessante tips & tricks op onze blog.
Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief om geen tips of acties te missen!