Skip to main content
Netatmo smart home 64aac91e
Datum: 25 november 2020

Zelfbouwelektro groeit in aanbod ‘smart home’: nu ook gecertificeerd Pro Netatmo installateur

Tags: ,

Sinds kort mogen we ons bij Zelfbouwelektro professioneel Netatmo specialist noemen. Deze gecertificeerde titel geeft ons de kans jou een uitgebreid aantal gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren ‘slimme’ huishoudproducten aan te bieden zoals een slimme thermostaat, slimme buitencamera en slimme rookmelder. Want je huis slimmer of smart(er) maken, biedt tal van voordelen. Het energieverbruik kan naar omlaag gehaald worden en je kan jouw woning op een slimme manier veiliger en gebruiksvriendelijker maken. Ideaal, toch?

Welke voordelen heb je als klant wanneer je beroep doet op een Netatmo Pro installateur zoals Zelfbouwelektro?

 • Doe je op ons beroep voor het leveren en eventueel plaatsen van een smart home Netatmo product dan geniet je niet van 2 jaar maar wel van maar liefst 4 jaar garantie op jouw product.
 • Wij zorgen met plezier voor de installatie of geven jou professioneel advies zodat je, indien gewenst, het product zelf op de juiste manier kan plaatsen in of rond jouw woning.

Welke slimme Netatmo producten zijn er zoal?

Slimme thermostaat

 • Energie besparen: Je kan het dagschema van de thermostaat eenvoudig afstemmen op jouw leefstijl en zo energie besparen. Ook het energieverbruik opvolgen is mogelijk.
 • Slimme verwarming voor extra wooncomfort: De thermostaat beslist wanneer de verwarming moet worden ingeschakeld op basis van de isolatie van jouw woning en de buitentemperatuur.
 • Afstandsbediening: Je kan de verwarming eenvoudig bedienen van op afstand via een smartphone, tablet of computer. Daarnaast kan je de verwarming ook rechtstreeks op de thermostaat regelen.

Slimme rookmelder

 • Realtime waarschuwingen: De slimme rookmelder geeft een alarmsignaal af van 85 dB en verstuurt realtime meldingen naar je smartphone wanneer er rook wordt gedetecteerd. Zo kan je onmiddellijk reageren, zelfs als je niet thuis bent.
 • Continue zelfcontroles: De slimme rookmelder controleert automatisch de eigen rooksensor, batterij en wifi-verbinding waardoor je je zorgeloos kan bezighouden met jouw dagdagelijkse taken.
 • Geen batterijvervangingen: De batterij van de rookmelder gaat even lang mee als het levensduur van het product. Je moet de batterij dus niet vervangen.

Slimme binnencamera

 • Rechtstreeks inbraakmeldingen op jouw smartphone: De slimme binnencamera stuurt onmiddellijk een melding naar jouw smartphone wanneer er een indringer wordt gedetecteerd. Zo verlies je geen onnodige tijd.
 • Oog voor privacy: Je kan profielen selecteren die de camera niet moet opnemen. Zo wordt jouw privacy gerespecteerd.
 • Overal up-to-date: Je kan op elk apparaat en op elk moment livebeelden bekijken via de app. Ook eerdere opnamen kan je indien gewenst downloaden en bekijken.
 • Gratis video-opslag: De beelden worden gratis opgeslagen op de meegeleverde microSD-kaart. Je kan ook een persoonlijk Dropbox-account of een persoonlijke FTP-server gebruiken voor extra opslagruimte. Je hebt dus geen onnodige opslagkosten.

Slimme binnencamera

 • Detectie van mensen, auto’s en dieren: Je krijgt direct een melding wanneer er iemand bij jouw woning rondhangt, wanneer er een auto de oprit oprijdt of wanneer een dier de tuin inloopt.
 • Enkel relevant beeldmateriaal: De camera neemt enkel beelden op wanneer er iets ‘gebeurt/beweegt’. Zo verlies je geen kostbare tijd met het bekijken van irrelevant beeldmateriaal.
 • Dag en nacht bewaking: De camera kan zowel overdag als ’s nachts een oogje in het zeil houden dankzij het infrarood nachtzicht en de schijnwerper van de camera.
 • Overal up-to-date: Je kan op elk apparaat en op elk moment livebeelden bekijken via de app. Ook eerdere opnamen kan je indien gewenst downloaden en bekijken.
 • Gratis video-opslag: De beelden worden gratis opgeslagen op de meegeleverde microSD-kaart. Je kan ook een persoonlijk Dropbox-account of een persoonlijke FTP-server gebruiken voor extra opslagruimte. Je hebt dus geen onnodige opslagkosten.

WIL JE GRAAG EEN NETATMO PRODUCT AANKOPEN? NEEM CONTACT OP MET ZELFBOUWELEKTRO ALS NETATMO PRO INSTALLATEUR EN VERDELER.

Was dit een nuttig artikel?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips & tricks, aanbiedingen, nieuwigheden,…