Skip to main content
Slimme ledverlichting 66f1ddbc
Datum: 4 april 2021

4 redenen waarom je best investeert in slimme ledverlichting

Je zit eindelijk in je luie zetel en merkt dat je het licht bent vergeten uit te schakelen. Weer rechtstaan… Ken je het gevoel? Hatelijk toch? Hoog tijd om de overstap te maken naar slimme Ledverlichting. De voordelen zijn enorm.

  1. Makkelijk bedienbaar

Slimme Ledverlichting staat via wifi (of eventueel bluetooth, maar wifi is beter) in verbinding met een app. Via deze app op je smartphone of tablet of eventueel via een afstandsbediening stuur je de verlichting zelf aan. Je hoeft dus niet in de buurt van de schakelaar te zijn (blijf gerust in je luie zetel zitten) om de lampen aan- of uit te zetten of te dimmen. Via de app of afstandsbediening bepaal je zelf welke lampen mogen branden en welke niet en welke sterkte, kleur en gloed ze moeten hebben. Zeer gebruiksvriendelijk!

  1. Je bepaalt zelf de sfeer

Met slimme verlichting kan je zelf de gewenste sfeer bepalen. Je bepaalt zelf de lichtintensiteit en kleur. In sommige gevallen heb je wellicht nood aan veel licht: bijvoorbeeld wanneer je ’s avonds nog even geconcentreerd wat werk moet verrichten. Op andere momenten wil je graag tot rust komen in je zetel en heb je nood aan slechts een beetje licht. Met slimme verlichting heb je op ieder moment de gewenste lichtsterkte. Bovendien kan je ook de kleur eenvoudig aanpassen. Van een warme of koude tint wit licht tot groen of blauw licht, de mogelijkheden zijn eindeloos.   

  1. Je bespaart geld

Doordat je kiest voor slimme Ledlampen, kies je automatisch voor energiebesparing. Ledlampen hebben immers een lange levensduur en een opvallend laag verbruik. 

Tip: hou bij de aankoop van slimme Ledlampen rekening met de hoeveelheid lumen en wattage van de huidige lampen zodat de lichtkwaliteit van de nieuwe Ledverlichting zeker voldoende hoog is en je je kan focussen op energiebesparing.

  1. Gevoel van veiligheid

Slimme verlichting kan je vanop afstand makkelijk aansturen. De enige voorwaarde is dat je smartphone verbonden is met het internet. Is je afspraak wat uitgelopen en kom je later thuis dan gepland dan kan je via je smartphone de verlichting in je woning vanop afstand inschakelen. Zo geef je mogelijke inbrekers het gevoel dat je huis bemand is. Ben je de verlichting ’s ochtends bij vertrek vergeten uit te zetten? Geen nood, met de app is de klus meteen geklaard. Handig toch?

Ben je op zoek naar slimme Ledverlichting? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze Zelfbouwelektroshop. Daar vind je vast en zeker de verlichting die je zoekt. Heb je een bepaalde vraag of wens je gewoon meer informatie over slimme Ledverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Was dit een nuttig artikel?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips & tricks, aanbiedingen, nieuwigheden,…