Wat een elektricien kan, kunt u ook

Op zoek naar een elektricien in Vlaanderen? Hebt u er dan al eens aan gedacht om zelf uw handen uit de mouwen te steken? Ook voor wie geen technische achtergrond heeft en nog nooit met elektriciteit in aanraking kwam is dit perfect mogelijk! Zelfbouwelektro zorgt immers voor de begeleiding en controle, zo gebeurt alles veilig en hebt u geen elektricien meer nodig. Bekijk hier het laatste nieuws op vlak van doe-het-zelf elektriciteit.

Sla je slag: openlucht LED-schijnwerpers aan een voordelig tarief

17/10/2017

De herfst is in het land. Binnenkort schakelen we weer over op het winteruur. Wil je graag extra buitenverlichting in deze donkere dagen? Wij hebben enkele openlucht LED-Schijnwerpers op de kop kunnen tikken voor een zeer voordelige prijs.

Eenvoudig besparen op uw energiefactuur met Smappee

10/10/2017

Wist u dat u met kleine aanpassingen al gauw 10% of meer kan besparen op uw energiefactuur? Goed voor uw portemonnee én voor de planeet. Met Smappee heeft u altijd en overal inzicht in uw energieverbuik.

Zelfbouwelektro wist-u-datjes: een antwoord op (al) uw vragen

09/10/2017

Vraagt u zich ook af welke meerwaarde een samenwerking met Zelfbouwelektro voor u kan betekenen? Deze tien boeiende wist-u-datjes helpen u wellicht vooruit.

Ga voor een warm en veilig nest

08/10/2017

Wilt u graag altijd controle hebben over uw energieverbruik, uw huis dag en nacht beschermen tegen inbrekers én tijdig meldingen ontvangen bij rook, brand of koolmonoxide? Ga voor een huis met Nest-producten!