Sla je slag: openlucht LED-schijnwerpers aan een voordelig tarief

Datum: 17/10/2017

De herfst is in het land. Binnenkort schakelen we weer over op het winteruur. Wil je graag extra buitenverlichting in deze donkere dagen? Wij hebben enkele openlucht LED-Schijnwerpers op de kop kunnen tikken voor een zeer voordelige prijs.

De LED-Schijnwerper geeft een sterk breed licht dankzij zijn brede stralingshoek en de reflectoren rond de COBLED. De lamp heeft een compacte waterdichte aluminium behuizing, waardoor ze perfect geschikt is voor verlichting op gevels en buitenmuren. De LED-Schrijnwerpers voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor een maximale warmteafvoer en levensduur gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn ze ook voorzien van de juiste bescherming voor gebruik in buitenlucht, beschikken ze over een hoge helderheid LED en een aantrekkelijk, elegant design. De LED-Schrijnwerpers zijn ontworpen voor het verlichten van buitenmuren, deuren, tuinhuisjes enzovoort. Ook voor industrieel gebruik en gebruik in magazijnen en andere werkruimten zijn ze geschikt. 

De nieuwste generatie LED-Schrijnwerpers: nu aan een zeer voordelige prijs

Aanbieding 

Openlucht LED-Schrijnwerper SUPERSLIM 100W - 12.000 LM - 30.000 H 
NU: € 56 incl. BTW (exclusief eventuele verzendkosten)
Deze lamp vervangt een halogeenspot van 500 WATT

Ook verkrijgbaar in volgende varianten:

  • Openlucht LED-Schijnwerper 150 W - 18.000 LM - 30.000 H vervangt halogeen 600W
  • Openlucht LED-Schijnwerper 200 W - 20.000 LM - 30.000 H vervangt halogeen 800W
  • Openlucht LED-Schijnwerper 20 W - 1830 LM - 30.000 H vervangt halogeen 100W

Vraag onze nettoprijs aan via info@zelfbouwelektro.be

OPGELET: ACTIE GELDIG TOT EIND OKTOBER!

UPDATE - opgelet: onze laatste lamp in voorraad aan voordelig tarief is intussen de deur uit. Bijbestellen kan, maar dan is het opnieuw aan de oorspronkelijke prijs.