Neem uw elektriciteitswerken in eigen handen

Zelfbouwelektro.be is ontstaan vanuit het Geelse bedrijf Vleugels Elektriciteitswerken. Met meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van elektrische installaties van a tot z bij nieuwbouw en renovatie, merkten zaakvoerder Peter Vleugels en team dat (ver)bouwers steeds vaker hun steentje willen bijdragen aan de werkzaamheden in hun woning. Vanuit deze vaststelling is zo’n tien jaar geleden Zelfbouwelektro ontstaan.

Bespaar tijd en energie

Zelfbouwelektro biedt u als (ver)bouwer de kans om zelf uw nutsvoorzieningen te installeren onder vakkundige begeleiding. Wij helpen u tijd, geld en energie te besparen aan de hand van onze doe-het-zelf pakketten! Wat dacht u bijvoorbeeld van een zelfgeplaatste elektrische installatie? Uw doorgedreven inzet wordt aangevuld met professioneel advies, frequente controles op de werf en kwaliteitsvolle materialen. Hierdoor garanderen we u installaties van topniveau die voldoen aan de recentste wettelijke eisen. Vandaag de dag beschikt Zelfbouwelektro over tal van referenties in de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust even contact op met Zelfbouwelektro om uw bouwplannen te bespreken. We helpen u met plezier verder en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Ontdek onze werkwijze ook in ons gratis doe-het-zelf e-Book.